سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چگونه رتبه الکسا سایت خود را بهبود دهیم ؟

الکسا چیست؟

وبسایت الکسا در سال 1996 توسط دو کارآفرین وب به نام‌های Brewster Kahle و Bruce Gilliat تأسیس شد. نام این وبسایت برای ادای احترام به کتابخانه اسکندریه مصر به عنوان یکی از بزرگترین محل‌های دانش در مقابل اینکه دنیای اینترنت قابلیت تبدیل شدن به چنین محلی را دارد، انتخاب شده‌است.

این شرکت دارای نوار ابزاری می‌باشد که می‌تواند به کاربرانش اعلام کند تا بعد از صفحه در حال مشاهده به چه صفحه وبی بروند که این پیشنهاد براساس آنالیز ترافیک کاربر می‌باشد. همچنین الکسا برای مدیران وبسایت‌ها امکانات فراوانی نظیر نمایش تعداد بازدید کننده، بازدید کل، لینک‌های ورودی، میانگین زمان حضور و تعداد صفحاتی بازدیدی هر کاربر، ورودی از موتورهای جستجو و… به صورت رایگان در نظر گرفته است. همچنین الکسا با ارائه نمودارهایی در زمینه موارد ذکر شده در طول بازه‌های زمانی مختلف 1 روزه تا 2 ساله به مدیریت وبسایت‌ها کمک می‌کند تا آنالیز و بررسی دقیقی از وبسایت خود داشته باشند.

الکسا از طریق مرورگر کاربرانی که دارای تولبار الکسا هستند آمار آنها را به دست می‌آورد. در سال 1998 این شرکت نسخه‌ای 2 ترابایتی از اطلاعات دنیای وب را به کتابخانه Library of Congress تحویل داد. در سال 1999 الکسا با ارزش 250 میلیون دلار آمریکا توسط آمازون خریداری شد. آمازون الکسا را برخلاف آنچه که در ابتدا بود به موتور جستجو هوشمند تبدیل کرد. در اوایل سال 2002 الکسا به همکاری با گوگل روی آورد و در سال ژانویه 2003 نیز با شرکت Open Directory Project قرارداد همکاری بست. در می سال 2006 آمازون نتایج جستجو در الکسا را از طریق گوگل به نمایش گذاشت. در دسامبر 2006 بخش جستجوی عکس الکسا راه‌اندازی شد. در 27 نوامبر 2008 الکسا اعلام کرد باتوجه به اینکه موتور جستجو این سایت مناسب نبوده‌است سرویس را قطع خواهد کرد که این اتفاق در 29 ژانویه 2009 رخ داد و از این پس تیم شرکت به‌طور تخصصی به رتبه‌بندی سایت‌ها اقدام کرده‌است.

 

بهبود رتبه الکسا برای بسیاری از وبلاگ نویسان مبتدی، کاری دشوار است و برخی وبلاگ نویسان توانایی بالقوه‌ای برای کسب رتبه های زیر 100 هزار الکسا را دارند. اما در اکثر مواقع بهبود رتبه الکسا برای وبلاگ نویسان مبتدی کاری بسیار دشوار است.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی شرکت seokar، مساله این است که چگونه باید رتبه الکسای وب سایت و یا وبلاگ خود را به سرعت بهبود داد، آیا ترفندهای خاصی برایبهبود رتبه الکسا برای یک وب سایت یا وبلاگ وجود دارد، آیا می‌توانیم رتبه وب‌سایت یا وبلاگ خود را در الکسا به سرعت بهبود ببخشیم.

زمانی که شما شروع به ایجاد یک وبلاگ و یا وب‌سایت می‌کنید سوالات زیادی از این قبیل به ذهن شما خطور می‌کند. در این پست قصد داریم چند راه کار ساده برای پیشرفت سریع در رتبه‌بندی های الکسا به شما ارائه دهیم.

بنابراین اگر شما هم قصد بهبود رتبه الکسا را دارید و به دنبال راهکارهای آن هستید، به شما پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا انتها بخوانید.

رتبه بندی الکسا چیست؟

بر اساس سایت الکسا، رتبه‌بندی الکسا تخمینی است از میزان محبوبیت سایت شما در مقایسه با دیگر سایت‌ها، الکسا یک شرکت اطلاعات وب است که سایت‌های مختلف را بر اساس فاکتورهای گوناگون مانند ترافیک سایت را رتبه‌بندی می‌کند. این رتبه‌بندی هر روز، به‌روز‌رسانی می‌شود. 

بر اساس مشاهدات، سایت‌هایی که رتبه آنها بیش از 1 میلیون باشد کمتر به‌روز‌رسانی می‌شوند. 

اگر رتبه ی شما زیر 1 میلیون باشد این رتبه به‌طور منظم به‌روز می‌شود. توصیه می‌شود که تلاش کنید تا رتبه سایت‌تان همواره زیر 10 هزار باشد. 

الکسا چگونه کار می کند؟

Alexa.com در سال 1996 راه‌اندازی شد و با استفاده از برخی ابزارها کار رتبه‌بندی سایت‌ها را شروع کرد. بسیاری از مردم معتقدند که الکسا رتبه دقیقی برای سایت‌ها ارائه نمی‌دهد اما این سایت بهترین ابزار برای مقایسه دو سایت با یکدیگر به شما می‌آید. 

آیا بهبود رتبه الکسا برای سئو ارزشی دارد؟

بسیاری از متخصصان سئو عقیده دارند که وقتی در حال بهبود سئوی سایت خود هستید به رتبه‌بندی‌های الکسا هیچ توجهی نکنید. اما هنگامی که تاکتیک های سئو را بر سایت خود اعمال کردید و متوجه شدید که بهبود رتبه الکسا صورت پذیرفته است،  این به این معنی است که از تاکتیک‌های مناسبی برای بهبود سئوی سایتتان استفاده کرده اید. 

چرا بهبود رتبه الکسا؟

معیارهای الکسا بر اساس ترافیک وبلاگ یا وب‌سایت شما طراحی شده و هدف از اعمال تاکتیک‌های سئو نیز جذب بیشتر مخاطب به وبلاگ یا وب‌سایت است. اما معیارهای بسیاری مانند رتبه صفحه و قدرت دامنه در اینترنت برای بررسی عملکرد یک سایت موجود است. پس چرا باید بر روی پیشرفت رتبه سایت در الکسا تمرکز کرد.

پاسخ این سوال این است که بسیاری از فعالان اینترنت برای قرار دادن تبلیغات در سایت شما به رتبه شما در الکسا توجه می‌کنند. بنابراین برای تمامی سایت‌ها مهم است که بهبود رتبه الکسا را همیشه مد نظر داشته باشند تا در مقابل کسانی که برای تبلیغ در سایت‌های مختلف به رتبه الکسای آنها توجه می‌کنند، حرفی برای گفتن داشته باشند. 

چگونه می‌توان رتبه سایت را در الکسا بهبود داد؟

بعد از مطالعه مطالب بالا، اکنون به‌طور کامل متوجه شده‌اید که رتبه‌بندی الکسا چیست و احتمالا اکنون قصد دارید تا به بهبود رتبه الکسا بپردازید. پس بهتر است با ما همراه باشید تا چند نکته پیرامون بهبود رتبه الکسا را با هم بررسی کنیم.

1. نوار ابزار الکسا را نصب کنید (Install Alexa Toolbar)

نوار ابزار الکسا اطلاعات ترافیک سایت شما را به سرور الکسا انتقال می‌دهد تا سریعتر رتبه مورد نیازتان را در الکسا دریافت کنید. بعد از نصب نوار ابزار الکسا، هنگامی که از سایت شخصی خود بازدید می‌کنید، این نوار ابزار با سایت الکسا ارتباط برقرار می کند تا اطلاعات سایتتان توسط این نوار ابزار به الکسا ارائه شود.

اگر رتبه شما زیر 1 میلیون باشد، این کار رتبه شما را به‌طور شگفت‌آوری بهبود می‌دهد ضمن آنکه الکسا را در رایانه شخصی در محل کار نصب کنید.

چگونه می توان نوار ابزار الکسا را نصب کرد؟

نصب نوار ابزار الکسا کار بسیار آسانی است. به‌وسیله مرورگر محبوب خود به صفحه نصب نوار ابزار الکسا (Alexa Toolbar Installation Page) بروید. بر روی گزینه نصب افزونه الکسا (Install Alexa extension) کلیک کنید. اکنون افزونه نوار ابزار الکسا بر روی مرورگر شما نصب شده است.

2. ویجت الکسا را نصب کنید (Install Alexa Widget)

نصب نوار ابزار الکسا برای بهبود رتبه الکسا بسیار مفید است اما مشکل اصلی این است که تمام کلیک‌هایی که روی وب‌سایت شما انجام می‌شود توسط شما انجام نمی‌شوند و متاسفانه تعداد کمی از بازدیدکنندگان سایت شما از نوار ابزار الکسا استفاده می‌کنند و همچنین بسیاری از کاربران از طریق تلفن همراه وارد سایت شما می‌شوند. 

الکسا هوشمند است و بازدیدهای انجام شده از سایت ما را ردیابی می‌کند اما بهتر نیست به الکسا کمک کنیم تا راحت‌تر این ردیابی ها را انجام دهد؟

برای این کار بهتر است از ویجت الکسا در سایت خود استفاده کنید. ویجت الکسا همانند نوار ابزار الکسا کار می‌کند و باعث می‌شود هر کلیک بر روی سایت شما به سرعت در رتبه شما در سایت الکسا تاثیر گذار باشد. 

چگونه می توان ویجت الکسا را بر روی سایت خود نصب کرد؟

کد زیر را در سایت خود اضافه کنید. در این کد بجای http://seokar.com آدرس سایت خودتان را وارد کنید. 

اگر برای وب سایت خود از WordPress استفاده می کنید بهتر است از پلاگین ویجت رتبه بندی الکسا (Alexa Rank Widget plugin) استفاده کنید. 

3. از محتوای منحصر به فرد استفاده کنید

این نکته ای است که هر فرد حرفه ای در زمینه سئو باید آن را رعایت کند. نوشتن یک مطلب به شما کمک می کند که ترافیک وبلاگ خود را افزایش دهید اما نوشتن یک مطلب خاص و منحصر به فرد (unique) به شما کمک خواهد کرد تا رابطه خود را با بازدیدکنندگان سایتتان مستحکم کنید. به‌علاوه انجام این کار منجر به این خواهد شد که ترافیک شما برای مدت طولانی تری تضمین شود. 

موتورهای جستجو عاشق مطالب جدید و منحصر به فرد هستند و مطالب را بر اساس تازگی و منحصر به فرد بودن آنها اولویت‌بندی می‌کنند. همانطوری که در ابتدای این مطلب بیان شد، رتبه‌بندی های الکسا مستقیما با ترافیک ورودی به سایت در ارتباط است. هنگامی که شما مطالب جدیدی پیرامون موضوعی خاص منتشر می‌کنید، گوگل برای جستجوهای مرتبط، مطلب جدید شما را به نمایش خواهد گذاشت. 

بیشتر ترافیک سایت از طریق صفحه اول موتورهای جستجو به سایت سرازیر می‌شود و اگر مقاله شما در صفحه اول قرار گیرد، ترافیک زیادی توسط آن به سایت شما انتقال داده می‌شود و این موضوع منجر به این خواهد شد که رتبه شما در الکسا بالاتر برود. 

4. بطور منظم مطالب خود را انتشار دهید

اگر مرتبا محتوای سایت را به روز نگاه دارید می‌توانید به سرعت در رتبه‌بندی‌ها پیشرفت کنید. 

آیا به وبلاگ‌های متروکه علاقه دارید؟ نه. پس تصور کنید که اگر وبلاگ شما به‌طور منظم به‌روز نشود، چگونه می توانید از ترافیک مناسبی برخوردار باشید؟

نکته: سعی کنید در هفته بین 1 تا 3 مطلب جدید بطور منظم (یا 2 تا 3 مطلبدر هفته بصورت غیر منظم) انتشار دهید و سپس بررسی کنید که نرخ رشد رتبه شما در الکسا به چه صورت خواهد بود. 

5. مطالب خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

امروزه همه افراد از طریق رسانه‌های اجتماعی با اینترنت در ارتباط هستند و بسیاری از آنها برای بررسی اخبار تنها به شبکه‌های اجتماعی رجوع می‌کنند. مطالب خود را در شبکه های اجتماعی انتشار دهید تا به یک معدن گسترده‌ای از مخاطب دست پیدا کنید. 

شبکه‌های اجتماعی محبوب جامعه هدف خود را پیدا کنید و سریعا در آن شبکه‌ها فعالیت خود را آغاز کنید. همچنین سایت خود را به StumbleUpon، Digg و Reddit ارائه دهید.

تلاش کنید محتوای تولیدی شما احساسی و سوال برانگیز باشد تا کاربران همواره آن را به اشتراک بگذارند.